Με τον ιδανικότερο τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Πλατανιάς που έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό φέτος Νίκο Κατσικοκέρη, που πέτυχε χατ-τρικ, ισοπέδωσε τον Παναιγιάλειο επικρατώντας με 3-0 για την 26η αγωνιστική της Football League 2. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Τίμου Καβακά επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις απώλειες (πλην της νίκης στα χαρτιά με Κεραυνό) και μαζί επέστρεψε και στην τριάδα του πρωταθλήματος όπου ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Ρόδο.

Με το…χαίρετε ο Κατσικοκέρης πήρε το…όπλο του και με το 10ο φετινό του γκολ στο 4ο μόλις λεπτό έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Παρά το γρήγορο γκολ ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που είχε την εδαφική υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Λιούρδη. Στο 40’  βέβαια ο Μιρτσέτα έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με το προβάδισμα του ενός γκολ για την χανιώτικη ομάδα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μπήκε όπως ακριβώς και στο ξεκίνημα και σημείωσε ξανά γρήγορο γκολ με τον Κατσικοκέρη να δίνει άερα δυο τερμάτων στην ομάδα πριν καλά καλά προλάβουν οι ομάδες να μπουν στο παιχνίδι (49’). Στη συνέχεια τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους «ερυθρόλευκους» στο 55’ όταν αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος για χτύπημα πάνω στον Τζανή. Ουσιαστικά το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι το φινάλε αλλά απλά ο Κατσικοκέρης έβαλε το…κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις για το 3-0 και το προσωπικό χατ-τρικ που τον φέρνει στην πρώτη θέση των σκόρερ με 12 γκολ. Οι ηττημένοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Μπακογιάννη ζητώντας πέναλτι πάνω στον Λίτσο από τον Τζανή στο 48’ και υποστηρίζοντας ότι ο βοηθός Κουτσόγιαννος του υπέδειξε να δείξει κίτρινη στον Παπαδόπουλο στο 55’ κι αυτός τον απέβαλε.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

4’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Κατρανίτσα από τα αριστερά ο Κατσικοκέρης διεκδικεί στον αέρα την μπάλα από τον Ανδρούτσο και την κερδίζει καθαρά στέλνοντας την στη συνέχεια στην ανυπεράσπιστη εστία για το 1-0.

23’ Κόρνερ Κατρανίτσα από τον Πιτσόκο η μπάλα φτάνει στον Μιρτσέτα την κεφαλιά του οποίου μπλοκάρει ο Ανδρούτσος.

37’ Σουτ του Προβατίδη καταλήγει άουτ.

40’ Γύρισμα του Πιτσόκου στον Μιρτσέτα που πλασάρει για να σώσει στην γραμμή ο Παπαδόπουλος.

45’+1’ Σουτ του Γκίκα μπλοκάρει ο Λιούρδης.

49’ ΓΚΟΛ: Διαγώνιο σουτ του Κατσικοκέρη η μπάλα στην δεξιά γωνία του Ανδρούτσου και 2-0.

53’ Σουτ του Μιρτσέτα μπλοκάρει ο Ανδρούτσος.

59’ Έμμεσο για τον Παναιγιάλειο με τον Αργυρόπουλο να στρώνει στον Λίτσο που σουτάρει άουτ.

76’ Ο Κατσικοκέρης στην προσπάθειά του να διώξει στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Λιούρδη.

90’+2’ ΓΚΟΛ: Ο Κατσικοκέρης με γκολ-«φωτοτυπία» του 2-0 ολοκληρώνει το προσωπικό του σόου και τον θρίαμβο της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Κουτσόγιαννος, Μεϊντανάς (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιρτσέτα, Πότσι, Κατρανίτσας- Ανδρούτσος, Λίτσος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Παπαδόπουλος(55’)

 

Πλατανιάς: Λιούρδης, Τσοντάκης, Γεωργόπουλος, Τζανής, Κατρανίτσας, Πότσι (76’ Μπαξεβάνης), Μουνάφο, Πιτσόκος, Προβατίδης (90’ Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (62\’ Νούτσος), Κατσικοκέρης.

 

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Κοροβέσης, Λίτσος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκίκας (69’ Γκοτσούλιας), Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρτσίλας, Στάϊκος (54’ Χαϊκάλης), Γραμματικόπουλος (63’ Σιώκος). 

 
Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook