Συνολικά 11 άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα σε καφετέρια καθώς πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, ύστερα από έφοδο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) και των Τ.Α.Ε, να συμμετέχουν σε παράνομο τζόγο, ενώ αναζητείται ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο, εννέα ημεδαποί ηλικιών 23 έως 61 ετών εκ των οποίων και μία 21χρονη, καθώς και ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και μία 31χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για την πάταξη του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, σε γενόμενο έλεγχο σε κατάστημα καφετέρια, ιδιοκτησίας του 33χρονου, κατελήφθη η 31χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, ως προσωρινά υπεύθυνη, να έχει επιτρέψει και συνδράμει τους υπόλοιπους δράστες, να διενεργούν το τυχερό και παράνομο παίγνιο «POKER», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

• Το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων σαράντα πέντε (545) ευρώ ως προερχόμενο, από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων,
• Τριακόσιες δεκαοκτώ (318) χαρτοπαιχτικές μάρκες πονταρίσματος,διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούν σε απροσδιόριστα χρηματικά ποσά και
• Μία πλήρη τράπουλα.

Επιπλέον, ο 33χρονος ιδιοκτήτης απασχολούσε παράνομα έναντι αμοιβής την 31χρονη αλλοδαπή ως υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία στερείται άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας των αρμόδιων αρχών.

Τα ανευρεθέντα χρήματα και αντικείμενα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook