Αύριο ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Εργοτέλης ενόψει της Δευτεριάτικης δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λάρισα. Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς αναγνωρίσουν ότι οι δυσκολίες του αγώνα είναι πολλές.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς θέλει να έχει τις καλύτερες δυνατές λύσης καθώς θέλει η ομάδα του να περάσει αλώβητη από την καυτή έδρα της ΑΕΛ έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στο γκρουπ των υψηλών θέσεων στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός είσε με ικανοποίηση τον Μηνά Πίτσο να ανεβάζει ρυθμούς δίνοντας το διακίωμα στον προπονητή του να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Αντίθετα απίθανο θεωρείται να προλάβει τον αγώνα με τη Λάρισα ο Γιάννης Δωματάς, που δέχτηκε χτύπημα στη γάμπα στο παιχνίδι με το Φωκικό.

 Ο 20χρονος επιθετικός έκανε θεραπεία, ενώ το ίδιο θα γίνει και στην αυριανή προπόνηση που θα είναι η τελευταία στο Ηράκλειο καθώς η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για τη Θεσσαλική πρωτεύουσα.Παράλληλα επανέρχεται ο Τζανακάκης που εξέτισε την ποινή του.

Στο μεταξύ όπως αποφασίστηκε από την τεχνική ηγεσία ο Ζάχορα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Φωκικό θα εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook