Σε μια σημαντική κίνηση αλληλεγγύης προχωρά η ΠΑΕ ΟΦΗ. Στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης, με τον Απόλλωνα Αθηνών οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα συγκεντρώσουν χρήματα για τον Λευτέρη Βλαστό, το 29χρονο παλικάρι που δίνει τον δικό του ξεχωριστό αγώνα για τη ζωή.

Ο Λευτέρης πρέπει άμεσα να εγχειριστεί στο κεφάλι, για να αφαιρεθεί ένας όγκος.

Για το λόγο αυτό απαιτούνται 16 χιλιάδες ευρώ. Έτσι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα συνδράμει στην προσπάθεια αυτή βάζοντας το ίδιο ποσό που θα συγκεντρώσουν οι φίλαθλοι. 

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρεται αναλυτικά: 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ πιστή στις αρχές της ότι «το ποδόσφαιρο δεν περιορίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου» αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις, δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στις δύσκολες στιγμές που περνάει ένας συνάνθρωπος μας, ένας φίλαθλος του ΟΦΗ.

Ο Λευτέρης Βλαστός. Για το λόγο αυτό και έπειτα από εντολή του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη, στον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Αθηνών για το Κύπελλο Ελλάδας, θα υπάρχει σε κάθε θύρα του γηπέδου μας, ένα κουτί που ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί , έστω και με ένα ευρώ, να συμβάλει έτσι ώστε να μαζευτούν χρήματα για να γίνει η εγχείρηση στον Λευτέρη.

Το ποσό που θα μαζευτεί, όσο και αν είναι αυτό, θα διπλασιαστεί άμεσα από την ΠΑΕ, με κατώτατο ποσό καταβολής εκ μέρους της εταιρείας τα 1.000 ευρώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ΟΦΗ ξέρει να πρωταγωνιστεί και εκτός γηπέδων»

Ο 29χρονος Λευτέρης από το Ηράκλειο, έχει σταθεί με περίσσια δύναμη απέναντι στη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Έχει κάνει ήδη δυο χειρουργεία όμως οι νέες εξετάσεις έδειξαν ότι παρουσιάστηκε όγκος στο κεφάλι και πρέπει να γίνει άμεσα το χειρουργείο.

Το ποσό που απαιτείται να συγκεντρωθεί είναι 16.000 ευρώ προκειμένου να χειρουργηθεί αν γίνεται και αύριο ο 29χρονος, κι αυτό όχι σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο αλλά σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, διότι εκτός του αγώνα που δίνει ο ίδιος και η οικογένεια του για τη ζωή, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις ελλείψεις των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.