Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Τίμος Καβακάς που τόνισε ότι ήταν μονόδρομος για την ομάδα του και σίγουρα θα την βοηθήσει ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Από την άλλη ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναιγιαλείου, Στράτος Μαστροκυριάκος, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Πλατανιά αλλά εξέφρασε και τα παράπονα του για την διαιτησία του Μπακογιάννη από το σύνδεσμο Αθηνών.

 

 

Η συνέντευξη τύπου:

 

Στράτος Μαστροκυριάκος (υπηρεσιακός προπ. Παναιγιαλείου):

 

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά και να τους ευχηθούμε αυτό που έχουν σαν στόχο να το πραγματοποιήσουν. Η δικιά μας ομάδα μετά από αυτήν ήττα βγήκε και μαθηματικά εκτός στόχων. Εμείς είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε την πολιτική του σωματείου και αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Δίκαιη είναι η νίκη του Πλατανιά. Έχουμε κάποια παράπονα από την διαιτησία. Στο πρώτο γκολ κτύπησε ο Κατσικοκέρης στο κεφάλι, αν υπάρχει επαφή τότε είναι φάουλ στον τερματοφύλακα ενώ το δεύτερο γκολ είναι οφσάιντ. Θα μπορούσε στο έμμεσο που έδωσε να δώσει πέναλτι σε εμάς. Υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα αλλά όσοι ήταν εδώ πέρα ήρθαν να παίξουν μπάλα».

 

 

Τίμος Καβακάς (προπονητής Πλατανιά):

 

«Κερδίσαμε μετά από πολύ καιρό δίκαια και αυτό που μετράει είναι η νίκη. Όσο κερδίζουμε ελπίζουμε. Νομίζω ότι ήταν μια καθοριστική νίκη ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε δώσει γιατί δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και πάμε να κερδίσουμε την Τετάρτη στην Σαλαμίνα για να μπορούμε να ελπίζουμε στην άνοδο είτε απευθείας είτε μέσα από τα μπαράζ. Δύσκολο παιχνίδι σε κακό τερέν θα είναι. Θα πάμε προετοιμασμένοι να παίξουμε. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλα τα παιδιά είναι ότι είμαστε σε κρίσιμο σημείο και νομίζω ότι λάθος κάνουμε το πλερώνουμε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Βέβαια το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο είχε ιδιαίτερη πίεση γιατί τα παιδιά κατάλαβαν πως αν δεν κερδίζανε θα έβγαιναν εκτός στόχου και θα κοιτάζαμε την επόμενη χρονιά. Το καλό είναι ότι αντιληφθήκανε την σοβαρότητα του παιχνιδιού. Χωρίς να παίξουμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, κερδίσαμε δίκαια, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα σε ένα μέτριο παιχνίδι. Αν κερδίζαμε Βύζα και Χανιά θα ήμασταν με σιγουριά στα μπαράζ. Είμαστε κοντά στην βρύση και πρέπει να πιούμε νερό. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν παίξει στα περισσότερα παιχνίδια και έχουν κουραστεί. Κάθε νίκη που κάνεις δημιουργείς άγχος και στους υπόλοιπους».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook