Συνέντευξη στο περιοδικό Crash έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος παρουσιάστηκε ως νοσταλγός της δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά, μιλώντας για το \”φιλεργατικό της προφίλ\” αλλά και του καθεστώτος της Χούντας των Συνταγματαρχών.

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε σε έντονα επιθετικό και απειλητικό τόνο, σχετικά με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, τα ΜΜΕ ενώ εξέφρασε και τις πολιτικές του προβλέψεις.

Ο κ. Παναγιώταρος, μιλώντας στο περιοδικό Crash χαρακτήρισε τα δύο δικτατορικά καθεστώτα που γνώρισε η Ελλάδα \”φιλεργατικές οάσεις\” και σημείωσε ότι επί χούντας τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα απ\’ ότι σήμερα. \”Υπάρχει μια έκφραση που τη χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, αν και τείνει να εξαφανισθεί – \”που είσαι Παπαδόπουλε\”.

Μιλώντας για τη δικτατορία του Ιωάννη Μεταξά εξέφρασε την άποψη ότι η Κυβέρνησή του υπήρξε πρωτοπόρος στα εργατικά ζητήματα συμπληρώνοντας ότι οτιδήποτε φιλεργατικό έγινε στην περίοδο του Μεταξά και στη Χούντα των Συνταγματαρχών:

\”Για τα εργατικά ζητήματα για τα οποία ο Ιωάννης Μεταξάς και η κυβέρνησή του ήταν πρωτοπόροι. Καθιέρωσε το 8ωρο, την πενθήμερη εργασία, άδειες, ίδρυσε το ΙΚΑ και τα λοιπά. Οτιδήποτε φιλεργατικό έχει γίνει επί Μεταξά. Ύστερα από αυτόν δεν έκανε κανείς απολύτως τίποτε. Ενδεχομένως το καθεστώς της 21ης Απριλίου να έλαβε κάποια επιπλέον φιλεργατικά μέτρα, κανένας άλλος\”.

Μεταξύ άλλων, προειδοποίησε πως όταν γίνει η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση θα κλείσει – με απολύτως δημοκρατικό πάντα τρόπο – τα ΜΜΕ που σήμερα \”τη λοιδορούν\”.


\”Που είσαι Παπαδόπουλε;\”

Την άποψη ότι αυτό που ζούμε τώρα στην Ελλάδα είναι πολύ πιο στυγνό από την Χούντα μαζί με την έκφραση \”Που είσαι Παπαδόπουλε\” χρησιμοποίησε ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφερόμενος στη Χούντα:

\”Έχω την εντύπωση ότι αυτό το οποίο υφίσταται ο ελληνικός λαός εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ πιο στυγνό. Από κάθε άποψη. Υπάρχει οικονομική δικτατορία, υπάρχει απολυταρχισμός στη σκέψη αλλά και θύματα. Υπάρχει μια έκφραση που τη χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, αν και τείνει να εξαφανισθεί – \”που είσαι Παπαδόπουλε\”.

Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι τη χρησιμοποιεί ο ελληνικός λαός και πολλοί που δεν ζούσανε τότε. Προφανώς κάτι σημαίνει αυτό. Η εποχή της δικτατορίας σηματοδοτεί αυτά που δεν έζησα. Αλλά από αυτά που ακούω και από αυτά που μελετάμε μάλλον τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι είναι τώρα\”.

Όσον αφορά το μέλλον της Ευρώπης πιστεύει ότι αυτή θα διαλυθεί από μόνη της και θα καταστραφεί.


\”Ο ΣΥΡΙΖΑ θρέφει κηφήνες, το ΚΚΕ ήταν πάντα προδοτικό\”

Την πρόβλεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση έκανε ο Η. Παναγιώταρος σημειώνοντας όμως παράλληλα πως \”είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι μάλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει γιατί είναι ωραίο να καταγγέλεις, αλλά χωρίς προτάσεις δεν οδηγεί πουθενά\”.

Επιπλέον, αναφέρει πως όλο το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας:

\”Όλοι οι κηφήνες της ελληνικής κοινωνίας, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι γνωστοί εργατοπατέρες. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού που θέλει να λουφάρει να ζήσει εις βάρος των υπολοίπων\”.

Ως τη μεγάλη πληγή της πατρίδας μας χαρακτηρίζει το ΚΚΕ λέγοντας πως είναι προδοτικό κόμμα: \”Οι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη. Στην κυριολεξία σε άλλον πλανήτη. Οι κομμουνιστές είναι μεγάλη πληγή για την πατρίδα μας. Προδοτικό ήταν πάντοτε το ΚΚΕ από την ίδρυση του\”.


\”Η Χρυσή Αυγή αγγίζει το DNA του Έλληνα\”

\”Η Χρυσή Αυγή αγγίζει το DNA του Έλληνα είναι πολύ μεγάλο. Είναι δοξασμένο, είναι υπερήφανο, είναι δημιουργικό, είναι παραγωγικό. Έχουμε αποδείξει εμπράκτως πως ότι λέμε το κάνουμε.

Έχουμε ξεφτιλίσει το πολιτικό σύστημα στην κυριολεξία, τα ΜΜΕ τα οποία μας λασπολογούν, μας θάβουν, μας λοιδορούν. Πήραμε 7% χωρίς τη βοήθειά τους, ξαναπήραμε 7% χωρίς τη βοήθειά τους και θα πάρουμε 15% και πάνω έχοντάς τους απέναντί μας. Τους έχουμε υποσχεθεί βέβαια ότι όταν έλθει η ώρα θα τους κλείσουμε γιατί οι περισσότεροι είναι παράνομοι και κοινοί απατεώνες\”.


\”ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάνε μαζί\”

Την πρόβλεψη ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία θα ενωθούν κάνει ο Ηλίας Παναγιώταρος συνεχίζοντας με τις προβλέψεις του για όλο το πολιτικό φάσμα:

\”Κοιτάξτε θα αλλάξουν τα πράγματα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάνε μαζί. Θα γίνει ένα κόμμα σαν τη ΔΗΜΑΡ μάλλον ή κάτι τέτοιο. Ένας ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι που θα είναι ένα σύμπλεγμα. Σίγουρα θα βγει και κάποιο νέο δεξιό κόμμα το οποίο έχω την εντύπωση ότι θα αναδειχθεί, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η Χρυσή\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook