Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Νίκος Κατσικοκέρης, που πέτυχε χατ-τρικ και «εκτέλεσε» για δεύτερη φορά φέτος τον Παναιγιάλειο μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για την δική του εμφάνιση αλλά και για την ομάδα του. Δηλώσεις επίσης έκανε και ο Σάκης Γεωργόπουλος που τα πήγε περίφημα στο κέντρο της άμυνας στο οποίο θα βρίσκεται και στην Σαλαμίνα λόγω της τιμωρίας του Παληγεώργου (θα απουσιάζει με Αία και Ηρακλή Ψαχν.). Από την πλευρά του Παναιγιαλείου μίλησε ο τερματοφύλακας Απόστολος Ανδρούτσος.

 

 

Σάκης Γεωργόπουλος (ποδοσφαιριστής Πλατανιά):

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Την χρειαζόμασταν γιατί είχαμε τρία κακά αποτελέσματα. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν τελικός γιατί αν δεν το κερδίζαμε βγαίναμε εκτός στόχων. Το κερδίσαμε και συνεχίζουμε τώρα στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε. Η ομάδα έχει καλή αγωνιστική κατάσταση, κάναμε τρία αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό μας πείσμωσε και συνεχίζουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν είμαστε στην αγωνιστική κατάσταση που πρέπει μπορούμε να πάρουμε τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια και να πάμε στα μπαράζ να διεκδικήσουμε το όνειρο της ανόδου και να είμαστε εμείς αυτοί που θα ανεβούμε».

 

Απόστολος Ανδρούτσος (τερματοφύλακας Παναιγιαλείου):

 

«Σίγουρα όταν χάνεις 3-0 είναι δίκαιο. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, ήρθαμε εδώ με πολύ κακή ψυχολογία και μας βγήκε στο γήπεδο. Είναι μια ντροπιαστική ήττα και για εμάς και για την ομάδα. Παραδώσαμε πνεύμα ουσιαστικά αν και ξεκινήσαμε με φιλοδοξίες και όνειρα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πηγαίνεις και με τον σταυρό στο χέρι πάντα».

 

Νίκος Κατσικοκέρης (ποδοσφαιριστής Πλατανιά):

 

«Προσπαθήσαμε πολύ να συνέλθουμε μετά δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε και είδαμε το παιχνίδι σαν όλα τ’ άλλα και δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Δεν νομίζω ότι ήταν κρίση, ήταν από καθαρά δικά μας λάθη που χάσαμε τα παιχνίδια. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και αυτό μας στοίχισε. Από εδώ και πέρα τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν τα βλέπουμε όλα σαν τελικούς και σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα είναι μια ευχάριστη προσπάθεια για εμένα. Από πέρσι που έπαιξα πάλι Γ’ Εθνική προσπαθώ και δουλεύω πάρα πολύ και αυτό το βγάζω μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με δικαιώνει και πιστεύω ότι με τον χρόνο θα είμαι ακόμα καλύτερος. Τα θετικά σχόλια που γίνονται για εμένα είναι ευχάριστα αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα και να συνεχίσω να σκοράρω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook