Μια έκρηξη που προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου, κατέστρεψε ένα κλαμπ-στριπτίζ στο Springfield της πολιτείας της Μασαχουσέτης, τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους, παρά το γεγονός ότι το κτίριο εκκενώθηκε από τους πελάτες και τους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, πολλά άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ακόμη και περαστικοί, από την έκρηξη που σημειώθηκε εξ αιτίας της οποίας έσπασαν τα παράθυρα των γειτονικών σπιτιών.

Το κτίριο που στέγαζε το κλαμπ- στριπτίζ καταστράφηκε από την έκρηξη, ενώ ακόμη δύο κτίρια κάηκαν από τη φωτιά που ακολούθησε.

Μια από τις χορεύτριες δήλωσε ότι ζητήθηκε η βιαστική εκκένωση του κτιρίου, ενώ η ίδια έκανε το νούμερό της. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ ζήτησε από τις χορεύτριες να βγουν έξω λέγοντάς τους \”Δεν με νοιάζει αν είστε γυμνές ή όχι, βγείτε έξω\”.

Η ίδια χορεύτρια ανέφερε ότι καθ’ όλη την εβδομάδα υπήρχε έντονη οσμή φυσικού αερίου στο κλαμπ, αλλά όταν κλήθηκε η εταιρεία φυσικού αερίου να ελέγξει δεν διαπίστωσε τίποτε.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook