Ο Πλατανιάς πήρε το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και διατηρήθηκε «ζωντανός» στο…κυνήγι της ανόδου. Διαβάστε παρακάτω τα παραλειπόμενα από την νίκη των «ερυθρολεύκων» και το τι έγινε εκτός αγωνιστικού χώρου.

*Παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στην «4άδα» που θα …πληρώσει το μάρμαρο για την αποτυχία του Παναιγιαλείου στο φετινό πρωτάθλημα ο Νίκος Ιορδανίδης τελικά ήταν στην αποστολή των «μελανόλευκων» χωρίς όμως να αγωνιστεί.

*Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πλατανιά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την οποία παρότρυνε τους φιλάθλους να παραβρεθούν μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Κλειστό Κλαδισού για να ενισχύσουν την ομάδα χάντμπολ του Κύδωνα στο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Πανελλήνιο.

*Σε δήμιο του Παναιγιαλείου έχει εξελιχθεί φέτος αναμφισβήτητα ο Νίκος Κατσικοκέρης, που είχε «υπογράψει» τη νίκη του Πλατανιά μέσα στο Αίγιο και φρόντισε να κάνει το ίδιο και στο Μάλεμε με τριπλή…υπογραφή όμως.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης απέκτησε ως «λάφυρο» και μια πληγή στο κεφάλι από την φάση του 1-0.

*Στην βασική ενδεκάδα του Πλατανιά βρέθηκε ξανά ο 16χρόνος Νικηφόρος Τσοντάκης μετά από ακριβώς ένα μήνα. Ο νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε κάνει ντεμπούτο μάλιστα κόντρα στον Παναιγιάλειο στο παιχνίδι του Αιγίου.

*Η χρησιμοποίηση του Σάκη Γεωργόπουλου στο βασικό σχήμα ήταν με σκοπό να ετοιμαστεί από τώρα η άμυνα του Πλατανιά για τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε Σαλαμίνα και Ψαχνά. Κι αυτό γιατί ο Παληγεώργος έχει συμπληρώσει 7 κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του σε αυτά τα ματς. Έτσι είχαμε…ηρακελιώτικη άμυνα χτες για τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook