Το έργο απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό ήταν εξ\’ αρχής δύσκολο για την Κ20 του Πλατανιά, που μπορεί να ηττήθηκε με 2-3 αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις με την εικόνα του β\’ μέρους.
Οι \”πράσινοι\” ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2, χάρη σε γκολ των Αποστολόπουλου (20\’) και Ρισβάνη (29\’).
Στο 38\’ ο Ντούπης μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους με πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Μαρινάκη.
Το δεύτερο πέναλτι στο ματς ήταν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο 47\’ για χέρι του Μπουρμπάκη με τον Γιαννιτσάνη να ευστοχεί για το 1-3.
Η συνέχεια άνηκε στους \”ερυθρόλευκους\” που είχαν δοκάρι στο 72\’ με τον Τσίτα, μείωσαν στο 76\’ με τον Τζαγκαράκη και έχασαν ευκαιρίες για το 3-3 με τον Γαλανίδη στο 78\’ και στο 90\’.

Πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Ζαχαρία Καραντωνάκη, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια.

Στον ουρανό έδειξε μετά το γκολ του ο Αποστολόπουλος σε κίνηση συμβολική για τον Καραντωνάκη, με τους πάντες στο Μάλεμε να χειροκροτούν τον νεαρό επιθετικό της Κ20 του Παναθηναϊκού.

Πλατανιάς (Γιώργος Προμπονάς): Κοκκαλάς, Μπουρμπάκης, Μιχαήλ, Κ. Μαραγκουδάκης, Πατρικάκης (60\’ Κονονένκο), Τσικουδάκης, Ντούπης (60\’ Τζαγκαράκης), Γαλανίδης, Πάτα, Τσίτας (75\’ Λίκα), Φραγκιουδάκης.

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Μυρθιανός, Ρισβάνης, Μαραθιανός, Δώνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (79\’ Ελ Γκαμάλ), Σταματάκης (70\’ Μαλτίν), Γιαννιτσάνης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook