Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ένδοξη εποχή του Α.Ο. Χανιά, η οποία συνοδεύεται από προσωπική του δήλωση, ο Νίκος Λαγομιτζής στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση μετά το βαρύ 3-6 από την Επισκοπή.
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του προέδρου του ΑΟΧ:

\”Ας αντιληφθούν κάποιοι επιτέλους ότι η φανέλα του ΑΟΧ είναι βαριά. Αν δεν μπορούν να το διαχειριστούν αυτό ας πάνε σπίτι τους, ώστε να πάψουν να μας εκθέτουν και κυρίως να στεναχωρούν τον κόσμο του ιστορικού που περιμένει από την ομάδα να κάνει το μεγάλο άλμα που θα υπερβεί τη φθορά. Τέρμα η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία και ο χαβαλές κάποιων. Η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά και θα πάει, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Όλοι θα τεθούν προ των ευθυνών τους για να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια του ΑΟΧ. Τα επόμενα ματς μέχρι τα Χριστούγεννα είναι κρίσιμα και το Γενάρη θα γίνει το ταμείο για όλους και για όλα. 
Ένα είναι το σίγουρο: Ότι όσοι δεν αντέχουν, όσοι δεν τιμούν τη δοξασμένη γαλανόλευκη φανέλα δε θα ανήκουν στην οικογένεια του ιστορικού.
Ένα μεγάλο και ειλικρινές \”συγγνώμη\” στους απανταχού φίλους του ΑΟΧ, δεσμευόμενοι ότι παρόλο που είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου θα προσπαθήσουμε όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας να τους δώσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος τις χαρές που περιμένουν. 
Καλούμε τέλος τους μετόχους, παράγοντες και όλους όσους αγαπούν την ομάδα να συνδράμουν την προσπάθειά μας. Να κάνουμε το άλμα που θα υπερβεί τη φθορά! Η εξυγίανση σε εταιρικό επίπεδο έχει εν πολλοίς συντελεστεί, πάμε όλοι μαζί για να δού τον ιστορικό εκεί που του αξίζει. Ψηλά και υπερήφανα!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook