Εκδήλωση αφιερωμένη στην 94χρονη διαδρομή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας διοργανώνει σήμερα στις έξι το απόγευμα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν εκ μέρους του Κόμματος των Λαών της Ισπανίας ο Χούλιο Ντινάζ και του ΚΚ Τουρκίας ο Κεμάλ Οκουγιάν.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στο κάλεσμά του το ΚΚΕ αναφέρει

«Δίπλα στο ΚΚΕ πρέπει να σταθεί σήμερα κάθε συνειδητός εργαζόμενος, κάθε νέος και νέα που θέλει να υπάρξει ριζική ανατροπή και όχι εναλλαγή κυβέρνησης, κάθε προοδευτικός άνθρωπος που κατανοεί ότι χωρίς ισχυρό ΚΚΕ δεν μπορεί να αναπτυχθεί η ταξική πάλη, να ανασυνταχθεί η εργατική τάξη, να αντεπιτεθεί και να νικήσει. Το ΚΚΕ είναι η δύναμη που μπορεί με τη στρατηγική του, την πρότασή του διεξόδου, με την καθημερινή και επίμονη δράση του στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες να κάνει πραγματικότητα την εργατική – λαϊκή χειραφέτηση, την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, τη λαϊκή συμμαχία. Για να μην υποταχτεί ο λαός στη βάρβαρη πολιτική των μονοπωλίων, να μην παγιδευτεί και εγκλωβιστεί στις δήθεν φιλολαϊκές λύσεις εντός της ΕΕ, χωρίς να θιχτούν τα μονοπώλια και η καπιταλιστική ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook