Λύση στο θέμα της αποπεράτωσης του Κουκουράκειου Οίκου Ευγηρίας, φαίνεται πως δόθηκε μετά την συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του ιδρύματος, Γιάννης Κουκουράκης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους πως εξασφαλίστηκε κονδύλι για την χρηματοδότηση των εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο του γηροκομείου και σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση του έργου.

Το γεγονός αυτό σκόρπισε χαμόγελα στον Δήμαρχος αλλά και στα μέλη του ΔΣ του Κουκουράκειου Οίκου Ευγηρίας, καθώς όπως όλα δείχνουν μπαίνει στην τελική ευθεία ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο Γόρτυνας, το οποίο εδώ και χρόνια είχε περιέλθει σε τέλμα.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη, τονίζοντας παράλληλα πως το όνειρο των κατοίκων της περιοχής και κυρίως του εμπνευστή του έργου, του κ. Γιάννη Κουκουράκη, θα αποκτήσει σάρκα και οστά και σύντομα ο Κουκουράκειος Οίκους Ευγηρίας θα είναι σε θέση να ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους ηλικιωμένους πολίτες της περιοχής που χρήζουν φροντίδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook