Ασφαλιστικά μέτρα κατά του «αμετανόητου» πλοιοκτήτη Τζανετάτου κατατέθηκαν από την CRETAN LINES, τα οποία θα συζητηθούν την ερχόμενη Τετάρτη, διεκδικώντας έτσι η εταιρία τα χρήματα που έχει χάσει.

Τα πράγματα πήραν τη δικαστική οδό εφόσον δεν ευοδώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών τις προηγούμενες ημέρες και στην ουσία το πλοίο ΕΛΛΗ Τ. θα αποτελέσει παρελθόν.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την περιουσία του συνεταιρισμού» μας επεσήμανε ο πρόεδρος του ΔΣ του συνεταιρισμού, Νίκος Σιλιγάρδος, συμπληρώνοντας:

«Το πλοίο έχει χαθεί. Την Τετάρτη ωστόσο θα αποφασίσει ο δικαστής ποιος θα είναι ο ‘‘δρόμος’’ και η κατάληξη της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων.

Με τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα ζητάμε τα χρήματά μας πίσω, αυτά που διαθέσαμε για το καράβι, την προκαταβολή, τα απωλεσθέντα έσοδα την περίοδο της βλάβης, που επιμένει να μη μας αφήνει να την επισκευάσουμε, δημιουργώντας χιλιάδες προσχώματα και φυσικά τα διαφυγόντα κέρδη του τριμήνου που ήταν το πλοίο στη Δραπετσώνα μετά τη συμφωνία το Μάρτη».

Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία πλέον με τον πλοιοκτήτη και οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται μόνο μέσω των δικηγόρων, σύμφωνα με τον κ. Σιλιγάρδο.

Το βράδυ στις 8:30 το ΔΣ της εταιρίας καλεί τους μετόχους, αλλά και όποιον άλλον θέλει να παραστεί, στο Εργατικό Κέντρο για να ενημερώσει για ό, τι έχει γίνει ως σήμερα και πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και πέρα.

rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook