Ήταν μία από τις μπαλαρίνες που είχαν κληθεί να αντικαταστήσουν τη Natalie Portman σε κάποιες από τις σκηνές του Μαύρου Κύκνου. Η Sarah Lane, 27 ετών, αισθάνεται προδομένη μετά τη δήλωση του Benjamin Millepied πως η Portman ήταν αυτή που χόρεψε στο 85% της ταινίας και αποφάσισε να βγει να μιλήσει. «Από τις σκηνές που φαίνεται ολόκληρο το σώμα της Natalie, εκείνη είναι που χορεύει στο 5% των σκηνών.

Σε όλες τις άλλες μακρινές σκηνές είμαι εγώ», ανέφερε η χορεύτρια του American Ballet Theatre. Προσθέτει ότι στις κοντινές σκηνές, φυσικά είναι η ηθοποιός, αλλά σε αυτές δεν φαίνεται κανείς να χορεύει. «Ήθελαν να δημιουργήσουν την εικόνα στον κόσμο ότι η Natalie έχει κάποιο χάρισμα στο χορό. Ήθελαν να πουν ότι δουλεύει σκληρά λόγω του ότι έπρεπε να πάρει το Oscar.

Αυτό είναι προσβλητικό όχι μόνο για εμένα αλλά και για το μπαλέτο. Εγώ χορεύω 22 χρόνια, δεν μπορεί κάποιος να το κάνει σε ενάμισι χρόνο» ανέφερε η μπαλαρίνα, τονίζοντας πως ένας εκ των παραγωγών της ζήτησε να μην μιλήσει γι΄αυτό το θέμα στον Τύπο.

\"\"


gossip-tv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook