Αν και στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η μονογαμία της προκαλεί βαρεμάρα, η άλλοτε κοσμική Κάρλα Μπρούνι δείχνει να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών δηλώνοντας ότι η θέση της σύγχρονης γυναίκας είναι στο σπίτι με τα παιδιά της.

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο γυναικείο περιοδικό «Vogue», το 44χρονο πρώην μοντέλο ρίχνει ουσιαστικά το… γάντι στην σύντροφο του Γάλλου προέδρου, Βαλερί Τριερβιλέρ , η οποία προσπαθεί  -εις μάτην όμως!- να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Κάρλα δηλώνει επίσης ότι είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων.

«Είμαι μάλλον υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας. Εχω πολλούς φίλους, γυναίκες και άνδρες, που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και δεν βλέπω τίποτα το ασταθές ή το διαστροφικό μέσα στις ομοφυλοφιλικές  οικογένειες», υποστηρίζει.

Η Ιταλίδα καλλονή, αναφερόμενη στον σύζυγό της δήλωσε επίσης: «Ο άνδρας μου είναι μάλλον κατά, για λόγους που συνδέονται με την πολιτική του καριέρα γιατί βλέπει τους ανθρώπους κατά ομάδες χιλιάδων αντί για ομάδες ατόμων που γνωρίζουμε».

Ποζάροντας όλο σκέρτσο στο εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου, η πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας δε διστάζει να μιλήσει για τις συνεδρίες ψυχανάλυσης που έχει κάνει τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Τέλος τονίζει ότι δεν είναι καθόλου στρατευμένη φεμινίστρια.  «Αντίθετα είμαι αστή. Αγαπώ την οικογενειακή ζωή, μ΄ αρέσει να κάνω καθημερινά τα ίδια πράγματα. Μ’ αρέσει τώρα να έχω έναν άνδρα. Είμαι μία πραγματική αστή. Κατέληξα να γίνω σαν τη μαμά μου σε ορισμένα πράγματα».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook