Η Κλειώ Έβανς μένει μόνιμα στην Ιταλία, στις φλέβες της, ωστόσο, κυλά και ελληνικό αίμα, από την μητέρα της που είναι από τη Λέρο.

Η 29χρονη είναι μοντέλο και ηθοποιός, έχει πρωταγωνιστήσει, μάλιστα σε 4 ταινίες (τρεις ιταλικές και μια ελληνική, μικρού μήκους) αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Εκτός από τα Ιταλικά και τα Ελληνικά που αποτελούν τις μητρικές της γλώσσες, η Κλειώ Έβανς μιλάει επίσης Γαλλικά, Πορτογαλικά και Αραβικά – ίσως γι’ αυτό να επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλά κορίτσια, για να αποτελέσει τον ‘στρατό των καλλίγραμμων’ του Μουαμάρ Καντάφι…

Μιλάμε για 500 κορίτσια που είχαν φιλοξενηθεί στη χώρα του, με σκοπό να διδαχτούν το Κοράνι – δύο από αυτές, μάλιστα, είχαν αλλαξοπιστήσει. Από τις συζητήσεις τους ξεχώρισε την Κλειώ.

\"\"Τη συμπάθησε τόσο, που πέρσι, στο τελευταίο της ταξίδι στη Λιβύη, της χάρισε κι ένα χρυσό μενταγιόν με διαμάντια, στο κέντρο του οποίου υπάρχει το πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο αναμνηστικό δώρο φορούσε, μάλιστα, και λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 2010, όταν ο Λίβυος ηγέτης επισκέφτηκε την Ιταλία…

«Ο συνταγματάρχης Καντάφι ήταν πολύ ευγενής, με αίσθηση του χιούμορ. Είναι ευχάριστος. Αυτή ήταν η τρίτη διάλεξή του την οποία παρακολούθησα» είχε δηλώσει η Κλειώ στα διεθνή ΜΜΕ. «Έχω πάει τρεις φορές στη Λιβύη και έχουμε γίνει φίλοι. Δεν είναι τόσο τρομακτικός όσο λένε. Είπε μάλιστα πως στις γυναίκες φέρονται πολύ καλύτερα στη Λιβύη και ότι μπορούσαν να κάνουν ότι επιθυμούσαν» εξήγησε.

 Όσο για την θρησκεία της, η Κλειώ είχε δηλώσει κατηγορηματικά: «Δεν αλλαξοπίστησα, παραμένω Χριστιανή». Ωστόσο η νεαρή καλλονή αποκάλυψε πως ο Καντάφι τους είχε πει ότι το Ισλάμ ήταν η μοναδική θρησκεία, και ότι αν ο Χριστός επέστρεφε στη Γη, θα γινόταν Μουσουλμάνος. «Αυτό σόκαρε πολλές Ιταλίδες» εξήγησε η Κλειώ Έβανς.

Εκτός από το ταλέντο της στις γλώσσες και την υποκριτική, η νεαρή καλλονή χορεύει τανγκό, σάλσα, ντίσκο και μοντέρνους χορούς…

\"\"

\"\"

\"\"

Δείτε απόσπασμα από ταινία της:


real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook