Με αφορμή τις δύσκολες στιγμές και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί εκ των συμπολιτών μας, ο Δήμος Φαιστού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκεντρώνει τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Σε συνεργασία με τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής απευθύνει κάλεσμα προς ολόκληρη την μαθητική κοινότητα, για συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και να δώσουν έτσι το δικό τους μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και προπάντων αισιοδοξίας προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν στα σχολεία του Δήμου, το αργότερο μέχρι τις 14/12/2012, θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Τρόφιμα μακράς διάρκειας θα συγκεντρώνονται επίσης στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου που στεγάζεται στο Δημαρχείο στις Μοίρες. Για όσους πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν στη «Φάτνη Προσφοράς» μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 2892340272 και 2892340240.

Στη συγκεκριμένη δράση στην οποία οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και προθυμία ξεκίνησε ως ιδέα του Δήμου Φαιστού, με στόχο τη συλλογή τροφίμων και αντικειμένων για να προσφερθούν σε οικογένειες και ανθρώπους του Δήμου που έχουν ανάγκη. Η προσπάθεια ενισχύεται από φορείς, εταιρίες του Δήμου, αλλά και πλήθος Ενεργών Πολιτών, οι οποίοι δέχονται οικειοθελώς να βοηθήσουν το συνάνθρωπο σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη.

 Η Φάτνη Προσφοράς είναι μια απόδειξη πως οι αξίες και τα ιδανικά εξακολουθούν να υπάρχουν. Είναι μια πράξη αγάπης τις ημέρες των γιορτών, ως ελάχιστο δείγμα του ότι λύσεις μπορούν να βρίσκονται αρκεί να προσπαθούμε γι’ αυτές. Σ’ αυτή την προσπάθεια o δήμος Φαιστού καλεί όλους τους πολίτες και όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα ασφαλώς, να συμμετέχουν και να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook