Εντύπωση προκάλεσαν δύο τσιρλίντερς της αμερικάνικης ομάδας ράγκμπι Ιντιάνα Κόλτς, αφού ανάμεσα σε 2 διαλείμματα του τελευταίου τους αγώνα, ξύρισαν το κεφάλι τους!

 Αυτή ήταν ακόμη μία χειρονομία στήριξης από τους ανθρώπους του συλλόγου προς τον προπονητή Τσακ Παγκάνο, ο οποίος δίνει μάχη με τη λευχαιμία και λόγω των θεραπειών είχε χάσει τα μαλλιά του.

 Πρώτοι απ’ όλους ήταν οι ίδιοι οι παίκτες που πριν από λίγο καιρό επίσης ξύρισαν τα κεφάλια τους.

 Ακολούθησε μια καμπάνια από την μασκότ της ομάδας μέσω Twitter, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι τσιρλίντερς και να κάνουν έρανο για να συγκεντρωθεί ποσό 10.000 δολαρίων για έρευνες πάνω στην συγκεκριμένη ασθένεια.

Οι Μέγκαν Μ. και Κρύσταλ Ανν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στήριξης του βαριά άρρωστου προπονητή και ξύρισαν τα μαλλιά τους μπροστά σε όλους τους θεατές στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους με τους Μπάφαλο Μπιλς.

Παρά την περιπέτεια του προπονητή τους που βρίσκεται προσωρινά μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας, οι Κόλτς επικράτησαν με 20-13 επί των Μπιλς.

 Ο Παγκάνο δήλωσε παρών στο στάδιο Λούκας Όιλ για να παρακολουθήσει τους παίκτες του να νικούν, αλλά και την συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς των δύο κοριτσιών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook