Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο του Κύπελλου Ελλάδος.

Οι ασπρόμαυροι θα φιλοξενήσουν στο Γεντί Κουλέ (28/11, 18:30) τον πρωτοπόρο της Football League Απόλλωνα Σμύρνης και θέλουν να πάρουν την νίκη καθώς επίσης και ένα σκορ πρόκρισης.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ματίας Βερόν που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στα Γιάννενα ενώ νόκ-άουτ έχουν τεθεί οι Μπούρμπος και Χαριτωνίδης.

Εν τω μεταξύ αλλαγές ετοιμάζει στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος καθώς θέλει τόσο να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του όσο και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους όπως είναι οι Ζορμπάς, ο Περογαμβράκης ενώ το πιθανότερο είναι ότι την θέση του Γουναρίδης κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο γκολκίπερ Αγριμάκης.

Παράλληλα ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Κουρδάκη και Ιωαννίδη που δεν αγωνίστηκαν στα Γιάννινα λόγω του ότι έχουν προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να φανεί το αν θα βρίσκονται στην διάθεση της προπονητή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook