Έπειτα από σχετικό αίτημα γονέων ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα λειτουργήσει χειμερινό πρόγραμμα εκμάθησης ιστιοπλοΐας με σκάφη OPTIMIST για παιδιά από 7 έως 15 χρονών.
Αναλυτικά:
\”Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα γονέων θα λειτουργήσει χειμερινό πρόγραμμα εκμάθησης ιστιοπλοΐας με σκάφη OPTIMIST για παιδιά ηλικίας 7-15 ετών. 

Σκοπός του προγράμματος είναι η καλλιέργεια της αγάπης προς τη θάλασσα, η τόνωση της αυτοπεποίθησης, αφού τα παιδιά μαθαίνουν να είναι κυβερνήτες στο σκαφάκι τους και η ανάδειξη των ικανών που θα εμπλουτίσουν την αθλητική ομάδα. 
Η έναρξη του προγράμματος θα είναι την 15η Δεκεμβρίου. Θα λειτουργεί τα σαββατοκύριακα εντός των ωρών 10.30-16.30 και οι συγκεκριμένες ώρες θα καθοριστούν μετά τη συγκρότηση της ομάδας εκμάθησης ώστε να εξυπηρετούν τις οικογενειακές ανάγκες όλων των παιδιών. 
Προκαταρκτική συγκέντρωση γονέων θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στον Ν.Ο.Χ. Εκπαιδευτής θα είναι ο πτυχιούχος προπονητής του Ν.Ο.Χ., Ευγένιος Καρφάκης. 
Εγγραφές θα γίνονται στην Γραμματεία του Ν.Ο. Χανίων (τηλ.  2821096078) το βραδύτερο μέχρι 10 Δεκεμβρίου. Δεκτά θα γίνονται παιδιά που γνωρίζουν κολύμβηση. Ο μέγιστος αριθμός παιδιών που μπορεί ν\’ απορροφήσει το πρόγραμμα είναι δέκα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής. 
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται σε ενημερωτικό φυλλάδιο που διατίθεται στη Γραμματεία και προβάλλεται στην ιστοσελίδα nox.gr.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook