Ο Τιμ Γουίλκοξ και η Σόφι Λονγκ επί χρόνια ήταν συμπαρουσιαστές στο δίκτυο BBC, όπου καθημερινά ενημέρωναν τους τηλεθεατές σχετικά με την διεθνή και τοπική επικαιρότητα.

Πέρα όμως από τη καλή συνεργασία, ανάμεσα τους αναπτύχθηκε ένας δυνατός έρωτας, παρά το γεγονός ότι κι οι δύο ήταν παντρεμένοι.

Μπορεί να φαντάζει κοινότυπη η ιστορία τους καθώς δεκάδες είναι οι άνθρωποι που μέσα στον χώρο εργασίας βρίσκουν ταίρι, ακόμα κι οι παντρεμένοι, η υπόθεση του Γουίλκοξ και της Λονγκ όμως διαφέρει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου λοιπόν, το BBC τους απαγόρευσε να εμφανιστούν μαζί σε εκπομπή μέχρι να ξεκαθαρίσει η προσωπική τους υπόθεση, μέχρι δηλαδή οι δυο τους να διευθετήσουν το θέμα των γάμων τους.

Η 35χρονη Λονγκ που παντρεύτηκε μόλις πριν δύο χρόνια τον παιδικό της έρωτα, είχε καλέσει στην δεξίωση και τον Γουίλκοξ ο οποίος έπαιξε μουσική με τη τρομπέτα του για να τιμήσει τους νεόνυμφους. Η Λονγκ ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι είναι ερωτευμένη με τον συνάδελφό της και το ίδιο έπραξε και ο Γουίλκοξ ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος είναι γνωστός για το ρεπορτάζ του στη Χιλή όπου κάλυψε τον απεγκλωβισμό των Χιλιανών ανθρακωρύχων, ενώ ήταν ο μόνος ξένος ανταποκριτής που πήρε συνέντευξη από τον Χιλιανό πρόεδρο Σεμπάστιαν Πινιέρα, όπως και για την ανταπόκρισή του από την Ιαπωνία μετά τον φονικό σεισμό και το τσουνάμι του 2011, αλλά και την κάλυψη του πολέμου στη Λιβύη.

Η Λονγκ από την άλλη εργάστηκε σε διάφορα δίκτυα, από το ITN ως το Reuters, πριν καταλήξει στο BBC όπου έχει καλύψει τις πορείες κατά των μέτρων λιτότητας στο Λονδίνο, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού.

Για την υπόθεση της απαγόρευσης κοινής τους εμφάνισης, το ΒΒC αρνήθηκε να σχολιάσει.

 

protothema.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook