3.800 αεροσυνοδούς αναζητά για τη φετινή χρονιά η αεροπορική εταιρία Emirates, η οποία το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου διοργανώνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία την Ημέρα Καριέρας «Cabin Crew Open Day».

Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν «τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση , η εταιρεία Εmirates που εξυπηρετεί σήμερα 126 πόλεις σε 74 χώρες, αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας, να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και φωτογραφίες διαβατηρίου κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα ελληνικά.

 

skai.gr