Αλώβητός πέρασε από την Λάρισα ο Εργοτέλης επιστρέφοντας στην νίκες μέσα στην καυτή εδρα της Λάρισας. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν δίκαια το τρίποντο που τους ανέβασε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα φλερτάροντας έντονα με την κορυφή.

Στο αγωνιστικό μέρος στο α’ ημίχρονο είχαμε ανοικτό παιχνίδι, γρήγορο, με καλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρχικά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τον Εργοτέλης να ισορροπεί από τα μισά του ημιχρόνου, όπου και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, δίχως όμως να κάνει κάποια σημαντική ευκαιρία για να φτάσει στην επίτευξη τέρματος.

Στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισα συνέχισε να έχει μια μικρή εδαφική υπεροχή και να δημιουργούν την σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα στο 59ο λεπτό, όταν ο Σκόνδρας έκανε την κεφαλιά με τον Ρομάνο να αποκρούει πάνω στη γραμμή. Δεκά λεπτά αργότερα οι παίκτες του Σινισα Γκόγκιτς είχαν την ουσία.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν το γκολ της νίκης, όταν ο Χαντί έκανε το δυνατό σουτ με τον Σέρεμετ να μην μπορεί να αντιδράσει.

ΛΑΡΙΣΑ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης (81\’ Ζουρούδης), Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (59\’ Φρανκού), Χασομέρης, Τσιμπάμπα, Δεινόπαππας (74\’ Πόνσε).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Ζαχόρα, Χαντί, Μπουχαλάκης (71\’ Κοζορώνης), Λαμπίν (70\’ Χρυσοφάκης), Γκαντιάγκα (83\’ Δασκαλάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook