Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 28/11, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 28/11, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 28/11, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Λασίθι

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Λασίθι Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook