Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης του Εργοτέλη με την Λάρισα στο AEL F.C. ARENA Άγγελος Χαντί μίλησε στο ergotelis.gr για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, το νικηφόρο αποτέλεσμα και την σπουδαιότητα του τέρματος που σημείωσε.

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που διαθέτει πολύ κόσμο. Ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας και φαινόταν ότι όποια ομάδα σκοράρει θα πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε μια σπουδαία νίκη, η οποία μας βοηθάει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Για το γκολ που σημείωσε και που το αφιερώνει

«Το σημαντικό είναι που καταφέραμε να κερδίσουμε. Με τη Λάρισα σκόραρα εγώ, αύριο θα σημειώσει το γκολ κάποιος άλλος. Σημασία έχει να βάζουμε όλοι ένα λιθαράκι ώστε η ομάδα στο τέλος να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Ψυχολογικά είναι σημαντικό για εμένα το γκολ που έβαλα, το οποίο θα μου δώσει μεγαλύτερη ώθηση στη συνέχεια ώστε να σημειώσω ακόμα περισσότερα τέρματα και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Σε αρκετά παιχνίδια είχα την δυνατότητα να σκοράρω, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις δεν είχα την τύχη με το μέρος μου.
Το γκολ το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό επιτελείο και στον αείμνηστο πρόεδρο του Εργοτέλη, τον Απόστολο Παπουτσάκη. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε και για εκείνον».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

«Πιστεύω ότι η πορεία μας μέχρι σήμερα είναι καλή. Ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι μεγάλος. Είμαστε μια οικογένεια και θεωρώ ότι στο τέλος του δρόμου θα σφίξουμε τις γροθιές μας από ικανοποίηση και θα κάνουμε περήφανους και πάλι τους φιλάθλους του Εργοτέλη. Τους θέλουμε στο γήπεδο, ζητάμε την στήριξη τους και εμείς θα τους ανταποδώσουμε με νίκες και θέαμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook