Κανονικά πήραν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (27/11) για τον Πλατανιά οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Ηλίας Αναστασάκος.
Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση, αλλά φαίνεται ότι είναι σε θέση να υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου (01/12) με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τον Σπαρτιάτη επιθετικό που θα απουσιάσει (όπως και οι Ποτουρίδης, Αγκιλέρα) λόγω καρτών.
Ο Χουάν Αγκιλέρα μπορεί να επεδίωξε να δεχθεί κάρτα απέναντι στον Παναθηναϊκό ώστε να επιστρέψει στο ματς με τη Βέροια, αλλά ο τραυματισμός του στο ματς με τους \”πράσινους\” δεν του επιτρέπει για την ώρα να συμμετέχει στις προπονήσεις της χανιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:
\”Με μοναδικό απόντα τον Χουάν Αγκιλέρα, ο οποίος τραυματίστηκε στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, το πρωί, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του, του γυμναστή και προπονητικού συνεργάτη Λεωνίδα Δημητρακόπουλου και του προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολου Τερζή. Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα ο Ηλίας Αναστασάκος και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook