Στις 10.00 το πρωί θα ξεκινήσει η συνάντηση που θα έχει αύριο, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η απόφαση των Βρυξελλών για την Ελλάδα η οποία θα μελετηθεί ενδελεχώς, ώστε να καθορισθούν οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τη συμφωνία, για να αλλάξει το βαρύ κλίμα στο εσωτερικό της χώρας, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει να απαντήσει και στην κριτική περί της στρατηγικής του.

Η κυβέρνηση προτάσσει το επιχείρημα ότι η εκταμίευση της πρώτης δόσης θα αποτελέσει την αφετηρία για να αλλάξει το κλίμα στην ελληνική οικονομία και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αύξηση της ρευστότητας.

Στη σύσκεψη των τριών αρχηγών εκτιμάται ότι θα συζητηθεί για πρώτη φορά επί της ουσίας και το θέμα του ανασχηματισμού. Υπενθυμίζεται ότι για τη 13:00 είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό.

*Επίσης, στις 11:30 π.μ., ο κ. Σαμαράς θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου την υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Έμιλι Χάμπερ.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook