Το Σάββατο 24/11 και την Κυριακή 25/11 ολοκληρώθηκαν στο Ρέθυμνο, ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ελλάδα, οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θα γίνει το τριήμερο 30 Νοεμβρίου και 1-2 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ρεθύμνου αναφέρονται τα εξής: \”Στην πορεία για την Συνδιάσκεψη σαν ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ρεθύμνου ήρθαμε σε επαφή με εκατοντάδες πολίτες που άκουσαν την πολιτική πρόταση μας για αριστερή-προοδευτική διέξοδο στην πολιτική ζωή της χώρας. Ταυτόχρονα είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε από πρώτο χέρι την αγωνία των συμπολιτών μας, την ελπίδα που εναποθέτουν στο κόμμα μας αλλά και τις ανησυχίες και τους δισταγμούς τους.

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις μέσα και έξω από την Βουλή, για την σωτηρία της χώρας από τα καταστροφικά για τον λαό και τον τόπο αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών. Η ενεργή συμμετοχή του λαού, ο έλεγχος και η κριτική προς κάθε βαθμίδα αποτελεί για μας τον απαραίτητο όρο για την διέξοδο από την κρίση και για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου με όρθια την κοινωνία.

Στη διάρκεια των διαδικασιών για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στο νομό Ρεθύμνου συγκροτήθηκαν συνολικά 7 τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, εκλέχτηκαν 29 αντιπρόσωποι και υπερτριπλασιάστηκαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο νομό.

Αναλυτικά εκλέχτηκαν οι παρακάτω αντιπρόσωποι σε κάθε τοπική επιτροπή του νομού Ρεθύμνου:


ΤΕ Δήμου Ρεθύμνου
: Αντωνουσάκη Όλγα, Αυγενάκης Μανώλης, Βλαστός Γιώργος, Ιωαννίδης Ανδρέας, Καλομενόπουλος Νίκος, Καρουζάκης Ευθύμης, Μανουσάκη Χρυσούλα, Μονιάκης Γιώργος, Μουρτζανού Ιωάννα, Μποκής Δημήτρης, Ντρέκη Δήμητρα, Ξυδάκης Μύρων, Πεσβάντης Τάκης, Πετρουλάκη Μαρία, Σηφάκη Ταξιαρχούλα, Στάθης Παναγιώτης.
ΤΕ Δήμου Αγ. Βασιλείου: Γαβαλάς Αντώνης, Λουλούδης Ηλίας, Παπαδάκης Ηρακλής
ΤΕ Δήμου Αμαρίου: Καλομενόπουλος Μανώλης
ΤΕ Δήμου Ανωγείων: Καλλέργης Μανώλης
ΤΕ Δημοτικής Ενότητας Λαππαίων: Σταθάκης Γιάννης
ΤΕ Δήμου Μυλοποτάμου: Μαθιουδάκη Εμμανουέλα, Μαρκάκης Μάρκος
ΤΕ Νεολαίας ΑΕΙ: Γεωργαντάς Αντώνης, Καββαδίας Κώστας, Ντουσάκη Αγγελική, Σαρρή Κατερίνα
ΤΕ Νεολαίας ΤΕΙ: Θεοφιλάτος Μάριος

Ευχαριστούμε όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συμμετείχαν στις ιστορικές διαδικασίες συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Καλούμε τους όλους τους πολίτες που πιστεύουν στο αναγεννητικό εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να ενταχθούν στην προσπάθεια μας.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αντιπρόσωποι του Ρεθύμνου που θα βρεθούν μαζί με χιλιάδες αντιπροσώπους από όλη την Ελλάδα στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με σύνθημα «Σταματάμε την καταστροφή-Οργανώνουμε την ανατροπή», θα κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την δημιουργία του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του νέου κόμματος του αριστερού, προοδευτικού και σοσιαλιστικού χώρου που με τον λαό σε πρώτο ρόλο, θα αναλάβει την σωτηρία της χώρας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook