Ωρα Κυπέλλου για την ομάδα του ΟΦΗ που υποδέχεται  στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (6.30 μ.μ – OTE TV 3) τον Απόλλων Σμύρνης. Ένα ματς που γίνεται στο πλαίσιο της 1η αγωνιστική του τρίτου γύρου με τους ασπρόμαυρους να είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν την νίκη και μάλιστα με ένα σκορ ασφαλείας.

Στα αγωνιστικά ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος έτσι ώστε και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες αλλά και για να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους.

Όσον αφορά τα προβλήματα ο Σίσιτς ξεπέρασε το τράβηγμα που είχε στον τετρακέφαλο και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του όπως επίσης και ο Γουναρίδης που έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση χωρίς να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Βέβαια και οι δυο μπορεί να έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή όμως θα χρησιμοποιηθούν μόνο εάν κριθεί αναγκαίο. Παράλληλα Κουρδάκη και Ιωαννίδη που ξεπέρασαν τη γαστρεντερίτιδα που τους ταλαιπωρούσε, προπονήθηκαν κανονικά και θα ενισχύσουν την ομάδα τους.

Αντίθετα τώρα εκτός αποστολής έμειναν οι Κουτσιανικούλης και Βάντο επίσης ο τιμωρημένος Βερόν αλλά και οι τραυματίες Μπούρμπος και Χαριτωνίδης.

Συμφωνα με όσα φάνηκαν στην τελευταία προπόνηση ο Αναστόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Αγριμάκη, τον Ζαχαράκη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μονιάκη στο αριστερό και τους Κουρδάκη και Σαρ στα στόπερ. Από εκεί και πέρα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ιωαννίδης με τον Μπανούση , με τον Ζορμπά μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή ενώ στην επιθετική τριπλέτα δεξιά θα βρίσκεται ο Καπουράνης, αριστερά ο Βιτώρος και στην κορυφή ο Περογαμβράκης.

Την υπόλοιπη αποστολή του ΟΦΗ συμπληρώνουν οι :Γουναρίδης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Χατζηκοσμάς, Νύκταρης, Καπουράνης, Ροβίθης, Σίσιτς, Παπάζογλου

Κάλεσμα της ΠΑΕ ΟΦΗ

Κάλεσμα στον κόσμο απεύθυνε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμυρνης προκειμένου να στηρίξει την ομάδα στην προσπα΄θεια της να πάρει ένα σημαντικό προβάδισαν στην υπόθεση πρόκριση κάνοντας παράλληλα έκλησει στους φιλάθλους να βοηθήσουν όσο μπορούν οικονομικά προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την σοβαρή επέμβαση που πρέπει να κάνει στο κεφάλι ο φίλαθλος της ομάδας Λευτέρης Βλαστός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ για το αυριανό αγώνα Κυπέλλου (6.30 μμ.) με τον Απόλλωνα Σμύρνης κάνει κάλεσμα στον κόσμο της Κρήτης να δώσει το παρών υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι πέρα από την εξασφάλιση ενός σκορ πρόκρισης μεγάλος στόχος είναι να δώσουμε μια νότα χαρά και αισιοδοξίας στον Λευτέρη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην αυριανή αναμέτρηση, θα υπάρχει σε κάθε θύρα του γηπέδου μας, ένα κουτί που ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί , έστω και με ένα ευρώ, να συμβάλει έτσι ώστε να μαζευτούν χρήματα για να γίνει η εγχείρηση στον Λευτέρη Βλαστό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το ποσό που θα μαζευτεί, όσο και αν είναι αυτό, θα διπλασιαστεί άμεσα από την ΠΑΕ, με κατώτατο ποσό καταβολής εκ μέρους της εταιρείας τα 1000 ευρώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ΟΦΗ ξέρει να πρωταγωνιστεί και εκτός γηπέδων»

Τέλος να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ για όλες τις θύρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook