Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών στα νότια και κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 13 έως 18 βαθμούς, με τις μέγιστες στα βόρεια να φτάνουν τους 21 με 22 βαθμούς, και στα ορεινά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν νότιοι μέτριοι και μετά το μεσημέρι ισχυροί, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 29/11, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 29/11, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 29/11, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 29/11, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook