Ο διάσημος «κακός» σεφ Gordon Ramsay επισκέπτεται ελληνικό εστιατόριο στο Seattle για να προσφέρει τις δικές του μοναδικές «πρώτες βοήθειες».

Πασίγνωστος από το άκρως δημοφιλές σόου «Hell’s Kitchen» το οποίο προβάλλεται φυσικά και στην Ελλάδα, ο Gordon καλείται να αναμορφώσει την ταβέρνα Yianni’s σε μία νέα εκπομπή με τον τίτλο «Kitchen Nightmares» – ο δικός μας «Εφιάλτης στην Κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι – η οποία θα προβάλλεται από το κανάλι Fox.

Τα επεισόδια θα εστιάσουν στα προβλήματα της επιχείρησης, με το σεφ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην… αναγέννηση του μαγαζιού – ότι κάνει δηλαδή σε κάθε εστιατόριο που τον καλεί για να σώσει την επιχείρησή του.

Το εστιατόριο του ομογενή Γιάννη λειτουργεί από το 1984 και το φαγητό του έχει πάνω από όλα άρωμα ελληνικό. Οι πελάτες του γεύονται από μεζέδες, μουσακά και φασολάκια, μέχρι και πίτα σουβλάκι, γύρο και παραδοσιακό σαγανάκι.

Τα γυρίσματα της εκπομπής είναι ανοιχτά για το κοινό, αλλά και για επιχειρηματίες που βρίσκουν κάτι ενδιαφέρον σε αυτό το εγχείρημα, είτε αυτό είναι να «κλέψουν» ιδέες, είτε να ζητήσουν και αυτοί τη δική του βοήθεια στο μέλλον.


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook