Μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι γυναίκες του ΑΟΧ κατάφεραν να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα στην κατηγορία μετά την σαββατιάτικη νίκη τους στον Ταυρωνίτη. Τα «μπλέ» κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη επικράτησαν εύκολα 5-0 των Πιερίδων Μουσών από την Κατερίνη και πήραν μαθηματικά τον τίτλο μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

 

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ «καθάρισε» εύκολα το ματς κόντρα στις Πιερίδες και πήρε ουσιαστικά την «εκδίκηση» που θέλανε για την κατάσταση που είχαν αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα της Κατερίνης και από τον αντίπαλο αλλά και από την διαιτησία που είχε βάλει το…χεράκι της για το τελικό 3-3 καταλογίζοντας δυο αμφισβητούμενα πέναλτι.

Η Γιαννούτσου άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσουν ακόμα τέσσερα γκολ από τις Αγγελάκη, Μπραουδάκη, Μανωλίτση και Σαρρή που διαμόρφωσαν το εμφατικό 5-0 κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης.

Στις 4 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η φιέστα των κοριτσιών του ΑΟΧ στο παιχνιδι με αντίπαλη την ομάδα των δημοσιογράφων από Χανιά και Ρέθυμνο όπου θα γιορταστεί όπως αρμόζει στην ομάδα η επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Β’ Εθνική.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook