Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 610 δικαιούχων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στα Χανιά, κατατέθηκαν σήμερα τα χρήματα που αντιστοιχούν στις αμοιβές τους για τον μήνα Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τον φορέα του έργου που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι η «Σύμπραξη φορέων Χανίων για την ανάπτυξη και την απασχόληση».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε από τον πρόεδρο του ΔΣ κ.Αντώνη Παπαδεράκη, τον αντιπρόεδρο κ.Γιάννη Μαργαρώνη και τον υπεύθυνο του συστήματος διαχειριστικής επάρκειας κ.Αλέκο Περιβολάκη.

Όπως επεσήμαναν, οι απασχολούμενοι στο πρόγραμμα από τα Χανιά, πληρώθηκαν γρηγορότερα απ’ότι σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ σε ότι αφορά στην πληρωμή για τον μήνα Νοέμβριο, η «Σύμπραξη Χανίων» είναι έτοιμη και περιμένει με την λήξη του μηνός την αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών από τους Δήμους στους οποίους απασχολούνται οι δικαιούχοι.

Εφόσον αυτή η διαδικασία κυλήσει ομαλά, υπάρχει η εκτίμηση πως περίπου στις 10 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν και οι αμοιβές για τον Νοέμβριο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων που ξεκίνησε τον Οκτώβριο έχει διάρκεια πέντε μηνών και οι δικαιούχοι επιλέχθηκαν υπο την εποπτεία του ΑΣΕΠ με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook