Από το Σάββατο το απόγευμα οι Κρήσσες και το γυναικείο ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία της επιστροφής στην Α\’ Εθνική έπειτα από απουσία ενός χρόνου. Τα κορίτσια της ρεθυμνιώτικης ομάδας έκαναν την φιέστα τους στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην 2η Ελλάς Ποντίων, την οποία κέρδισαν 3-2, έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Μετά την λήξη του παιχνιδιού στην Σοχώρα έγινε η \”στέψη\” της πρωταθλήτριας ομάδας παρουσία αρκετών φίλων.

Όσον αφορά το παιχνίδι οι Κρήσσες πήραν το προβάδισμα με την Μυρσιλίδη στο 27\’ για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενες με την Ζαβογιάννη στο 42\’. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πιτσή ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια για τις γηπεδούχες και με δυο προσωπικά γκολ οδήγησε την ομάδα της στη νίκη και την πιστοποίηση ότι ήταν η άνοδος ήρθε δίκαια. Στο 57\’ η νεαρή παίκτρια σημείωσε το 2-1 για να αυξήσει το σκορ στο 65\’. Το μόνο που κατάφερε η Ελλάς ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με την Κανελλοπούλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κρήσσες: Καβλεντάκη, Παπαδάκη Ε., Ξενοπούλου (67΄Πολιουδάκη), Ψυλάκη (75΄ Παπαδάκη Μ.), Πιτσή, Ζντράνκοβιτς, Δρακάκη, Μυρσιλίδη, Καψαλάκη, Δαφέρμου, Μαμαλάκη (67΄ Χαμογιωργάκη).

Ελλάς Ποντίων: Τικοπούλου, Τσατσούρη, Νικιρδιτσιάν, Κανελλοπούλου, Καστανιά, Αμπού Κα, Ζαβογιάννη, Λιάπη (65’ Φρουζάκη), Αδαμοπούλου, Παπαδοπούλου, Νομικού (46’ Κολέτση).

 

 

Σάββατο 26 Μαρτίου

 

Κρήσσες Ρεθύμνου – Ελλάς Ποντίων 3-2

 

 

Κυριακή 27 Μαρτίου (15.30)

Τυμπάκι – Σταυρός Καλυθιών στο Τυμπάκι

Ντοκάκης (Ανεζάκης – Καλφάκης) Χανίων

 

 

*Στην αγωνιστική υπάρχει και το Δραπετσώνα – Πανελευσινιακός 0-3 α.α

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook