Με μία εξαιρετική κίνηση, που αξίζει επιβράβευση, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών Ηρακλείου Κρήτης, πουλάει τα προϊόντα της μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα, το www.salepoint.gr.

Η Ενωση Πεζών, είναι μία από τις πιο δυναμικές Ενώσεις στην Κρήτη και την Ελλάδα, με εξαιρετικά προϊόντα αλλά και δυνατή παρουσία στις αγορές, που τώρα αναπτύσσεται και μέσα από το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ακολουθώντας την τάση της εποχής που θέλει τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν την δραστηριότητα τους μέσω του διαδικτύου.

Μέσα από το www.salepoint.gr, ένα καλαίσθητο site, λιτό και εύκολο στην χρήση, ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί Ελαιόλαδο και Κρασί της Ένωσης. Μάλιστα υπάρχει και προσφορά για δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 30€.

\"\"

Από την ιστοσελίδα, διαβάζουμε με συντομία τις βασικές αρχές που βασίζεται η Ενωση:

\”Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου Κρήτης, στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων. Δραστηριοποιείται με δύο βασικά προϊόντα: κρασί και ελαιόλαδο και αποτελεί πρότυπη οργάνωση στον αγροτοσυνεταιριστικό χώρο από το 1933.

Χαρακτηριστικά όπως ποιότητα, παράδοση, αξιοπιστία, υγιεινή διατροφή, ευημερία, πρόοδος αποτελούν βασικές αρχές της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ.
Σχέση ζωής με τον καταναλωτή:
• Παραγωγή ασφαλών προϊόντων εγγυημένης ποιότητας και προέλευσης.
• Έλεγχος του προϊόντος από το χωράφι στο ράφι με αποτέλεσμα τις προσιτές τιμές.

Σχέση ζωής με το περιβάλλον:
• Επένδυση σε πρότυπες μονάδες τυποποίησης σε χάρτινες ανακυκλώσιμες συσκευασίες.
• Ανάπτυξη αγροτικών και βιομηχανικών δραστηριοτήτων σε μη βεβαρημένες εκτάσεις στην επαρχία.
• Διατηρεί ζωντανό τον κλάδο της ελαιοκομίας και της αμπελουργίας.

Σχέση ζωής της γεωργικής πρώτης ύλης και του τελικού προϊόντος:
• Καθοδήγηση των παραγωγών μας μέσω πρακτικών ορθής καλλιέργειας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας με αποτέλεσμα τη βέλτιστη δυνατή απόδοση της παραγωγικής δραστηριότητας και την εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας.
• Για μας η φύση αποτελεί πηγή πλούτου.

Σχέση ζωής με τον ίδιο τον παραγωγό:
• Απορροφώντας την πρώτη ύλη από τους παραγωγούς η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών εξασφαλίζει ένα αξιοπρεπές εισόδημα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους ενθαρρύνοντάς τους να μην εγκαταλείψουν τη γη που πονούν και νοιάζονται\”.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην κεντρική ιστοσελίδα της Ενωσης www.pezaunion.gr, μία επίσης καλαίσθητη σελίδα, που εμπεριέχει όμως και χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα την ανακοίνωση για τις τιμές στα οινοστάφυλα για το 2012.

Flashnews.grΓιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook