Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τη διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος Κρήτης Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας 2012.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων:
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος Κρήτης Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας 2012 που θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Δεκεμβρίου στο θαλάσσιο χώρο έξω από το Ενετικό λιμάνι των Χανίων.
Αρκετά πληρώματα απ’ όλο το νησί έχουν εκφράσει στον διοργανωτή Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν κι έτσι, εφόσον οι καιρικές συνθήκες αποτελέσουν σύμμαχο, αναμένονται περισσότερα από 10.
Το Περιφερειακό πρωτάθλημα Κρήτης συνδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, με την αρωγή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων και του Λιμεναρχείου Χανίων.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο θαλάσσιο χώρο, βόρεια του Παλιού Λιμανιού των Χανίων. Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα περιέχει δύο διαδρομές Ανοικτής Θάλασσας στο τρίγωνο Λιμάνι Χανίων – νησίδα Θοδωρού – Τερσανάς, συνολικής απόστασης 27,5 ναυτικών μιλίων όπου το πρώτο σκάφος αναμένεται να τερματίσει νωρίς το απόγευμα και το τελευταίο αργά το βράδυ. Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη να δοθεί στις 10 το πρωί.
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου οι ιστιοδρομίες θα είναι κλειστού τύπου, όρτσα-πρύμα, απόστασης 4 μιλίων η καθεμία και συνολικά θα πραγματοποιηθούν τρεις.
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της ίδιας μέρας (9/12), στις 6 στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χ., μαζί με τον νικητή του κοινού πρωταθλήματος Ν.Ο.Χ.-Ι.Ο.Χ. 2012.
Να σημειωθεί ότι για τη διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος Κρήτης πρόκειται να δοθεί συνέντευξη τύπου την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook