Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα και την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την σπουδαία νίκη μέσα στην Λάρισα οι παίκτες του Εργοτέλη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επόμενη δύσκολη αναμέτρηση με την Καλλιθέα που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο Παγκρήτιο.

Βέβαια οι κιτρινόμαυροι μπορεί να κατέκτησαν ένα σημαντικό τρίποντο ωστόσο παραμένουν προσγειωμένοι καθώς γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται μέσα στο στόχο τους.

Οσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά δυο επιστροφές είχαμε σήμερα με τον Σινισα Γκόγκιτς να χαμογελά καθώς είδε τον Σεΐκ Γκαντιάγκα, και τον Γιάννης Δωματάς να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι να θέσουν τον εαυτό τους στην διάθεση του προπονητή τους.

Ωστόσο όπως αποφασίστηκε σήμερα ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Λάρισα θα εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο καθώς οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με διπλό πρόγραμμα την Πέμπτη (29/11) με τους παίκτες να έχουν γυμναστήριο στις 10μ.μ. και προπόνηση στις 3.30μ.μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook