Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών στα νότια και στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 20 βαθμούς, με τις μέγιστες στα βόρεια να φτάνουν τους 21 με 22 βαθμούς, και στα ορεινά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, στο Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και στο Λιβυκό μέτριοι μέχρι ισχυροί.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 30/11, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις νότιους ανέμους ως 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 30/11, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 30/11, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω την Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 30/11, αναμένεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook