Επίθεση σε όσους θέλουν να ποινικοποιήσουν την προσπάθεια διάσωσης της χώρας θα εξαπολύσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συζήτηση για την εξεταστική που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει, έτσι, να υπερασπιστεί τις επιλογές του κόμματός του (και του Γιώργου Παπανδρέου) από το 2009, αλλά και να στηρίξει την τρικομματική κυβέρνηση που συνεχίζει την ίδια πολιτική.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αποφασισμένος να θέσει όρια στις \”υποχωρήσεις\” που είναι διατεθειμένος να κάνει για να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία. Στο ΠΑΣΟΚ μιλούν για τον \”νόμο του… Ηρώδη\”, όταν αναφέρονται στην πρόταση για κατάργηση του αφορολόγητου σε οικογένειες με παιδιά. \”Θα πούμε όχι\” ξεκαθαρίζουν οι επιτελείς της Ιπποκράτους.

Σε ότι αφορά στη συμφωνία του Γιούρογκρουπ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι θα πρέπει να προσεχθεί το θέμα της επαναγοράς ομολόγων και το ζήτημα του ειδικού λογαριασμού. \”Λέμε όχι σε αυτόματες περικοπές, γιατί σημαίνουν νέα μέτρα\” εξηγούν οι συνεργάτες του.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook