Πραγματοποιήθηκε χθες 28 Νοεμβρίου 2012 τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης. Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ των άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο:

1.- Ενέκρινε, για άλλη μια χρονιά, τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων την προσεχή περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ως εξής:
α) Στην πόλη του Ρεθύμνου και διάφορους οικισμούς του Νομού, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, με κόστος εκδηλώσεων 8.000,00 ευρώ. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στην πρωτοβουλία «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο».
β) Στο Πέραμα, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Περάματος, με κόστος εκδηλώσεων 2.000,00 ευρώ.
Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι η δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος, μιας εορταστικής ατμόσφαιρας που θα κάνει ελκυστικό τον περίπατο στις βιτρίνες των καταστημάτων και θα τονώσει την αγορά, σε μια περίοδο μάλιστα έντονης οικονομικής κρίσης.

2.- Υπόδειξε τους εκπροσώπους του στη Γενική Συνέλευση της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, ως εξής: α) Γεώργιος Πολιουδάκης, ως τακτικός, β) Εμμανουήλ Ψαρουδάκης, ως αναπληρωματικός.

3.- Υπόδειξε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Επιτροπής προμηθειών του Πανεπιστημίου Κρήτης έτους 2013, ως εξής: α) Γεώργιος Πολιουδάκης, ως τακτικός, β) Ιωάννης Σταγκουράκης, ως αναπληρωματικός,

5.- Ενέκρινε την επιχορήγηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης με το ποσό των 1.500,00 Ευρώ (χίλια πεντακόσια) για την επίτευξη του στόχου ενδυνάμωσης του εξαγωγικού εμπορίου της Κρήτης και κατ’ επέκταση και των Ρεθεμνιώτικων επιχειρήσεων.

7.- Ενέκρινε την επιχορήγηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γραφείων Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Ν. Ρεθύμνης με το ποσό των 1.000,00 Ευρώ (χιλίων) για αγορά ηλεκτρονικού του εξοπλισμού.

8.- Ενέκρινε την επιχορήγηση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ με το ποσό των 1.000,00 (χιλίων) Ευρώ για συμμετοχή στα έξοδα διοργάνωσης του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγροτουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

9.- Ενέκρινε την επιχορήγηση του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών Ν. Ρεθύμνης, με το ποσό των 2.000 Ευρώ (δυο χιλιάδες) ως συνδρομή έτους 2012.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook