Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων τοποθετείται ξανά στο θέμα του κολυμβητηρίου Χανίων, με νέα ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι 2.000 Χανιώτες συμμερίζονται την αγωνία των ανθρώπων του ΝΟΧ.
Αναλυτικά:
\”Την αγωνία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμερίζονται δύο χιλιάδες (2.000) συμπολίτες μας, οι οποίοι σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός (από αρχές Νοέμβρη) μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ενυπόγραφα τη στήριξή τους στις προσπάθειες της διοίκησης για να μείνει το Κολυμβητήριο Χανίων ανοικτό και σε πλήρη λειτουργία.

Οι υπογραφές συγκεντρώνονται σε λίστες και ψηφιακά. Η στήριξη των συμπολιτών μας είναι εμφανής και καθημερινή. Κανένας Χανιώτης δεν επιθυμεί την απαξίωση ενός από τους μεγαλύτερους χώρους άθλησης της πόλης μας. Η ευθύνη για την πλήρη λειτουργία του Κολυμβητηρίου είναι μεγάλη.
Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναζητά μια οριστική λύση για το πρόβλημα και εξετάζει κάθε δυνατότητα προκειμένου να επανέλθει το Κολυμβητήριο σε πλήρη λειτουργία.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά και συμμετέχετε στην αγωνία μας και σας υποσχόμαστε ότι θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για το Κολυμβητήριο της πόλης.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook