Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 διοργανώνουν τον 10ο ΔΡΟΜΟ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ 70 χλμ στην διαδρομή που ενώνει τα δύο παλάτια Φαιστού και Κνωσού.

Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα των ομοσπονδιών ΣΕΓΑΣ-ΕΟΣΛΜΑ-Υ και με την ευγενή συν διοργάνωση των Δήμων Φαιστού, Γόρτυνας και Ηρακλείου. Στον αγώνα αυτό θα λάβουν μέρος αθλητές υπεραπόστασης από όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”φέτος, για δεύτερη φορά θα γίνει παράλληλα και συμμετοχική ποδηλασία 70 και 140χλμ.στην ίδια διαδρομή χωρίς ανταγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες θα τύχουν την ίδια μεταχείριση με τους αθλητές σε όλη την διάρκεια της διαδρομής στα σέρβις και στην συνοδεία. Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 8.00 πμ από τον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: εκκίνηση Φαιστός επαρχιακή οδός Μοιρών-Ηρακλείου Μοίρες-Αγ.Δέκα-Αγ.Βαρβάρα-Αυγενική- Βενεράτο (παλαιός δρόμος) Σίβας- γιόφυρος-Λεοφόροι 62 Μαρτύρων- Χανιώπορτα-Πλαστήρα-Όαση-Λεωφόρος Κνωσού τερματισμός Κνωσός

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ 70 χλμ. στο 7χλμ-11χλμ-17χλμ-21χλμ-στο 26χλμ-32χλμ-37χλμ,42χλμ-50χλμ 55χλμ-60χλμ-63χλμ-67χλμ. επίσης θα υπάρχουν στην διαδρομή τρία αυτοκίνητα των διοργανωτών με πλήρη υλικά για την εξυπηρέτηση των αθλητών και ποδηλατιστών. Επίσης θα υπάρχουν δύο αυτοκίνητα συνοδείας για την ποδηλατοδρομία των 140 χλμ με πλήρη εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των ποδηλατιστών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι –πρώτες γενικής\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook