Στην πρωτοβουλία της Super League \”Μια μπάλα για τα παιδιά\” συμμετέχει και ο Πλατανιάς, όπως βέβαια και οι υπόλοιπες 15 ΠΑΕ της Λίγκας.
Η χανιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι μπορούν να φέρνουν μαζί τους μπάλες που θα τοποθετούνται σε ειδικό σημείο την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία οι \”ερυθρόλευκοι\” φιλοξενούν στα Περιβόλια τη Βέροια, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τι αναφέρει επίσημα ο Πλατανιάς:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Super League «Μια μπάλα για τα παιδιά», για τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή φιλάθλων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας.

Ειδικότερα, κατά τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου (ημέρα που η ομάδα μας αγωνίζεται με τη Βέροια, στις 15.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων), οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένο σημείο συλλογής τους, έξω από τη Θύρα 1, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα και σχολεία του τόπου μας.
Στόχος της ενέργειας αυτής, στην οποία συμμετέχουν και οι 16 Π.Α.Ε. της Super League και ήδη προβάλλεται σε όλη τη χώρα, δεν είναι μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης για τα Ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά σε κάθε πόλη, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
Όποιος επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα μπορεί να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, με τη συγκέντρωση μπαλών, τις οποίες θα προσφέρει πριν από την έναρξη του αγώνα στις 9 Δεκεμβρίου, σε συγκεκριμένο σημείο συλλογής τους, έξω από τη Θύρα 1 του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook