Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Εργοτέλης με την οποία γνωστοποιεί πως πριν από τον αγώνα της Δευτέρας (3/12) με την Καλλιθέα θα αρχίσει η προσπάθεια καταγραφής μητρώου μελών, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης.

Όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» η καταγραφή μελών αποτελεί διακαή πόθο των φιλάθλων και αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στα ερασιτεχνικά τμήματα και ενισχύουν τα θεμέλια για τη συνέχεια του συλλόγου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Την ερχόμενη Δευτέρα 03/12/12 στο πλαίσιο του αγώνα του Εργοτέλη με την Καλλιθέα θα βρίσκονται έξω από τις θύρες του Παγκρητίου Σταδίου σημεία στα οποία θα γίνονται εγγραφές μελών. Η προσπάθεια καταγραφής μητρώου μελών του Γ.Σ. Εργοτέλης είναι διακαής πόθος των φιλάθλων.

Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και η συνεισφορά στην προσπάθεια που γίνεται αποτελούν μια μεγάλη ώθηση στα ερασιτεχνικά τμήματα και παράλληλα ενισχύουν τα θεμέλια για το αύριο του συλλόγου μας».

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων

Παράλληλα, στη διάθεση των φιλάθλων του Εργοτέλη έχουν τεθεί τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους «μπλε» της Αθήνας. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (03/12/12) της Δευτέρας με την Καλλιθέα στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)».

Ατομικό για τρεις

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης αλλά και οι Γκαντιάγκα και Καβουσάκης, οι δύο τελευταίοι κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, το πρωί οι Κρητικοί έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και το απόγευμα γυμνάστηκαν στο γήπεδο, με το… βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδι πίεσης σε μικρούς χώρους.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Παρασκευής (30/11) στις 15:30, ενώ νωρίτερα, στις 13:00 ο Σίνισα Γκόγκιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Lato».