Η Ελένη Μπέλου -μέλος του Π.Γ- θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά την Παρασκευή 30/11 και το Σάββατο 1/12.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει διάλεξη στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο μάθημα του αναπληρωτή καθηγητή Ιωάννη Μαραγκού. Η διάλεξη θα έχει θέμα την απόφαση του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και θα πραγματοποιηθεί στις 5:30μμ, στην αίθουσα Δ3-7α.

Το Σάββατο 1/12 στις 10:00πμ θα επισκεφτεί το χωριό Πλάτανος Κισσάμου στα Χανιά, όπου και θα γίνει συνάντηση, στην Αίθουσα Γεωργικού Συνεταιρισμού, με ομάδα παραγωγών πρώιμων κηπευτικών, τον αγροτικό συνεταιρισμό Πλατάνου καθώς και τον Αγροτικό Σύλλογο της περιοχής.

Η συνάντηση αφορά τη «συζήτηση και ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από τις συνέπειες της κρίσης για τους παραγωγούς και τη θέση του ΚΚΕ». Συνάντηση με αντίστοιχο θέμα θα πραγματοποιηθεί και στην Κουντούρα Σελίνου, στο Παλαιό Δημαρχείο Κουντούρας, στη 1:00μμ, με ομάδα παραγωγών, αγροτικούς Συλλόγους της Περιοχής και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Αργότερα το ίδιο βράδυ του Σαββάτου η Ελένη Μπέλου θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο, όπου και θα γίνει ομιλία της με θέμα «τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις», στη συνεστίαση που διοργανώνει η Ν.Ε Ρεθύμνου –ενόψει της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης. Η ομιλία θα γίνει στις 8:00μμ στο κέντρο Χατζησπύρος, στο Σωματά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook