Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής για τη μάχη της παραμονής στο Περιφερειακό, Ακρίτας και Ρέθυμνο αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Βάμο (0-0).

Αυτή η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί τους γηπεδούχους που κυνηγάνε ένα θαύμα για την παραμονή ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί ως \”χρυσή\” για τη ρεθυμνιώτικη ομάδα που έχει το προβάδισμα πλέον στην υπόθεση αυτή.

 

Μέτριο πρώτο ημίχρονο

 

Ο Ακρίτας άρχισε πιο απειλητικά το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Καραδάκη (5\’) και Σηφακάκη (15\’) ενώ το Ρέθυμνο από την άλλη είχε το σουτ του Μικρόπουλου που πήγε να \”τιμωρήσει\” τον Μπραουδάκη για το λάθος το οποίο όμως κατέληξε αρκετά έξω από την εστία. Στο 24\’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι του Κελαϊδή πάνω στον Κασσέλα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το φάουλ του Θεοδωρογλάκη (36\’) που εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Κιοσσές.

\”Κέρβερος\” ο Μπραουδάκης, απίστευτη ευκαιρία ο Ορφανός

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την καλή ευκαιρία του Χαλκιαδάκη (51\’) για τους γηπεδούχους και τον Τάκη Διακάκη να ρισκάρει στην συνέχεια με την είσοδο του Μάνου και του Ορφανού που έκαναν πιο επιθετική την ομάδα του. Το Ρέθυμνο βρήκε χώρο στις αντεπιθέσεις και \”άγγιξε\” το γκολ σε αρκετές περιπτώσεις αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Μπραουδάκη που αρνήθηκε εντυπωσιακά το γκολ σε Μιχελιδάκη (71\’), Αστρινάκη (77\’ και 91\’) και Μικρόπουλο (94\’). Στο 79\’ βέβαια και ο Ορφανός έχασε απίστευτη ευκαιρία για τον Ακρίτα σε κενή εστία ενώ στο 81\’ η ομάδα του Αποκόρωνα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Καραδάκη από τον Μαραθιανό όπου αρχικά ο διαιτητής Μουρτζάκης πήγε να καταλογίσει την παράβαση αλλά με υπόδειξη του πρώτου βοηθού Τρουλινού έδωσε φάουλ εκτός περιοχής. Τελικά παρά την ευκαιρία και του Σηφακάκη στο 83\’ το 0-0 παρέμεινε χαρίζοντας σημαντικό βαθμό στους φιλοξενούμενους και κάνοντας τον Ακρίτα να σχεδιάζει μάλλον από τώρα τη νέα χρονιά που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τον βρει στο τοπικό. Από τον διαιτητή Μουρτζάκη και τους βοηθούς του Τρουλινό και Α. Δασκαλάκη έχουν πολλά παράπονα και οι δυο ομάδες και πέρα από τις φάσεις που περιγράψαμε παραπάνω υπάρχει ένα τετ-α-τετ του Αστρινάκη στο 66\’ που \”κόπηκε\” για οφσάιντ από τον β\’ βοηθό προκαλώντας παράπονα στους φιλοξενούμενους και ένα πέσιμο του Καραδάκη στο 88\’ που ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι που μπορεί να το είχαν πάρει στο 89\’ αν έπεφτε στην περιοχή ο Σηφακάκης σε μαρκάρισμα που δέχτηκε και δεν συνέχιζε την φάση.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

5\’ Σουτ του Καραδάκη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

15\’ Σουτ του Σηφακάκη απέκρουσε σωτήρια ο Κιοσσσές στην αριστερή του γωνία.

21\’ Λάθος διώξιμο του Μπραουδάκη ο Μικρόπουλος όμως σουτάρει άστοχα από μακρινή απόσταση.

36\’ Φάουλ του Θεοδωρογλάκη με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Κιοσσές.

51\’ Σέντρα του Θεοδωρογλάκη κεφαλιά του Χαλκιαδάκη άουτ.

65\’ Κόρνερ του Ορφανού στο δεύτερο δοκάρι η προβολή του Κελαϊδή είναι άστοχη και φεύγει αρκετά έξω από τα δοκάρια.

71\’ Ο Μικρόπουλος βγάζει τετ-α-τετ με τον Μπραουδάκη τον Μιχελιδάκη που πλασάρει για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Ακρίτα.

77\’ Ατομική ενέργεια του Ματαραγκάσι και σέντρα για τον Αστρινάκη που σουτάρει για να αποκρούσει ξανά ο Μπραουδάκης σωτήρια.

78\’ Σέντρα του Μάνου ο Σηφακάκης κάνει το γύρισμα αλλά ο Ορφανός εξ\’ επαφής σε κενή εστία πλασάρει ψηλά άουτ.

83\’ Σέντρα του Ορφανού κοντράρει και η κεφαλιά του Σηφακάκη περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

91\’ Σέντρα του Κασσέλα πλασέ του Αστρινάκη ξανά ο Μπραουδάκης με το ένα χέρι αποκρούει και του στερεί το γκολ.

94\’ Σουτ του Μικρόπουλου αποκρούει και πάλι ο Μπραουδάκης.

 

Ακρίτας: Μπραουδάκης, Θεοδωρογλάκης (54\’ Μάνος), Κονονένκο, Μουμίν, Κελαϊδής, Τζαγκαράκης, Σφυρής, Χαλκιαδάκης (58\’ Ορφανός), Καραδάκης, Σηφακάκης, Ν. Θεοδωρακάτος (16\’ λ.τ Αννιτσάκης).

Ρέθυμνο: Κιοσσές, Δασκαλάκης, Τσικαλάς, Κλαψινός (76\’ λ.τ Μαραθιανός), Σαριδάκης, Χνάρης (62\’ Ματαραγκάσι), Κασσέλας, Μικρόπουλος, Μιχελιδάκης (79\’ Κουρνιανός), Μουρτζανός, Αστρινάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook