H Rosie Whitaker μια 15χρόνη ταλαντούχα χορεύτρια κλασσικού μπαλέτου από το Λονδίνο, έβαλε τέλος στην ζωή της πέφτοντας στις ράγες ενός τραίνου στο σταθμό «Beckenham Junction». Η ίδια αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές, αφού φαίνεται πως έπασχε από βουλιμία. Ακόμη είχε παραδεχτεί στην μητέρα της τον περασμένο Ιούνιο πως  είχε επισκεφτεί ιστοσελίδες που ωθούν τους νέους σε αυτοτραυματισμούς και αυτοκτονίες. Με παρόμοιες συνθήκες είχε αυτοκτονήσει τον περασμένο μήνα ακόμα ένα 15χρόνο κορίτσι αλλά και ο Tallulah Wilson, ο οποίος ήταν φίλος της Rosie, και χτυπήθηκε από τραίνο στο σταθμό St Pancras στο Λονδίνο, μετά από επίσκεψη σε ανάλογο website.

 Η μητέρα της Rosie δηλώνει : «Φρόντιζε τους άλλους ανθρώπους. Παρατήρησα όμως ότι έβλαπτε τον εαυτό της και αυτοτραυματιζόταν. Όταν της μίλησα γι αυτό μου ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε να μην το κάνει ποτέ ξανά\”

 Ακόμη λέει πως : «Βρισκόταν σε θεραπεία για  να αντιμετωπίσει τις διατροφικές διαταραχές όμως συνέχιζε να αυτοτραυματίζεται»

 «Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί της την ρώτησα που πήγαινε ακόμη της είπα πως την αγαπούσα πολύ και πως ήθελα να μιλήσουμε την επόμενη μέρα.»

 Ο οδηγός του τραίνου Andrew Pagram είπε «είδα κάτι σαν σκιά να πέφτει στις ράγες αλλά πίστεψα πως ήταν μια πλαστική σακούλα και δεν πάτησα κατευθείαν φρένο. Μόλις αναλήφθηκα τις ακριβώς είχε συμβεί πάγωσα ήμουν όμως μόνο 3 δευτερόλεπτα μακριά… Ακόμη βλέπω την εικόνα της κοπέλας μπροστά μου»

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook