Διαβεβαιώσεις έδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απ. Βουλγαράκης, ότι θα γίνει η επέκταση του Αεροδρομίου.

Μιλώντας στο Flashnews.gr και τον Ναπολέοντα Σαραντίδη, δήλωσε ότι «Το έργο θα γίνει. Αυτό είναι σίγουρο. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το όνομα της εταιρείας», απαντώντας ουσιαστικά σε όλο τον θόρυβο που προκλήθηκε από εχτές με την απορριπτική απόφαση του ΣτΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (δείτε εδώ) μένει πλέον η πολιτική απόφαση του κ. Καλογιάννη να προχωρήσει σε υπογραφή της σύμβασης του έργου με τον δεύτερο μειοδότη, δηλαδή τις εταιρίες συμφερόντων του Μπόμπολα.

Βέβαια εδώ θα μπορούσε να μπει και ένας επιπλέον θετικός παράγοντας: Αν τελικά ο Μπόμπολας πάρει το έργο, τα χρήματα πάνε σε Ελληνική εταιρία, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ανατεθεί το έργο με υπεργολαβία σε κάποια τοπική εργοληπτική εταιρία, όπου μέρος αυτών θα παραμείνουν στην Κρήτη και δεν θα πάνε στην Κύπρο. Πράγμα πολύ θετικό, καθότι το αρχικό ποσό είναι 110 εκ €.

Ο κ. Βουλγαράκης, όπως μας ενημέρωσε, θα ασκήσει ισχυρές πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, θα κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις και η ελπίδα είναι ότι θα πετύχει να προχωρήσει η διαδικασία και να μην χαθεί το έργο.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook