Στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ξεκάθαρος. «Τον Καραμανλή τον έριξαν οι Αμερικάνοι, μετά την κίνηση που έκανε για τον αγωγό Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη και την συνεργασία με την Ρωσία» είπε.

Ο Κασιδιάρης επανέλαβε δηλαδή μία άποψη που είναι διαδεδομένη στην ελληνική κοινωνία, αλλά κανείς δεν μπορεί να την επιβεβαιώσει. Για το μνημόνιο πρόσθεσε ότι επιβάλλεται στην Ελλάδα για να εκμεταλλευτούν ξένοι, τον εθνικό και ορυκτό πλούτο της χώρας.

Το όνομα του νέου κόμματος στην περίπτωση που η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός νόμου αποκάλυψε ο Ηλίας Κασιδιάρης, αν και ο ίδιος εκτίμησε ότι δεν θα χρειαστεί.

«Σιγά το δύσκολο! Μια δήλωση στον Άρειο Πάγο είναι, το είχαμε κάνει την πρώτη φορά το '81» είπε και αποκάλυψε πως έχουν έτοιμο το όνομα. «Ελληνική Αυγή θα το πούμε» αν και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου καθώς σε μια τέτοια περίπτωση την επόμενη ημέρα η Χρυσή Αυγή θα διπλασιάσει τα ποσοστά της...

Εξάλλου όπως είπε τα περί εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής τα διαρρέει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν τίθεται «εκτός νόμου αλλά τίθεται στο περιθώριο από τον ελληνικό λαό»...

newsbomb.gr